Načítání obsahu...
Recepty

Recepty

SEKANÁ S VEPŘOVOU PANENKOU V ANGLICKÉ SLANINĚ

Snadné
45 minut + 70 minut pečení
4 - 6 osob

Ingredience

- 750 g vepřové plece

- 250 g vepřového boku

- 300 g vepřové panenky

- plátky anglické slaniny

- lžička dijonské hořčice

- 1 najemno nakrájená šalotka

- 2 vejce

- sůl

- pepř


Příprava

  1. Vepřovou plec a vepřový bok nameleme, přidáme vejce, hořčici, šalotku a okořeníme. Takto připravené namleté maso řádně promícháme a propracujeme.

  2. Panenku osolíme, opepříme a zabalíme do anglické slaniny.

  3. Z mletého masa vytvarujeme obdélník, do kterého pak zabalíme panenku ve slanině.

  4. Pečeme cca hodinu při 160 stupních. Poté dopečeme při vyšší teplotě 180 stupňů cca 10 minut.


Video

SEKANÁ S VEPŘOVOU PANENKOU  V ANGLICKÉ SLANINĚ
Líbil se Vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli!  

Produkty z receptu

Anglická slanina

Více o produktu

Vepřová panenská svíčková

Více o produktu

Vepřová plec

Více o produktu