Načítání obsahu...
Recepty

Recepty

LAHODNÝ BŮČEK

Snadné, ale delší doba vaření
45 minut + 12 hodin vaření
3 - 4 osoby

Ingredience

- vepřový bok

- ciabatta

- rukola salát

- Hoisin omáčka

- majonézová omáčka

- jarní cibulka

- česnek

- chilli papričky

- černá sezamová semínka


Příprava

  1. Vepřový bok osolíme z obou stran, potřeme Hoisin omáčkou a obalíme v nakrájeném česneku.

  2. Poté maso vložíme do vakuovacího pytlíku a ponoříme do hrnce s přístrojem Sous Vide* na 12 hodin při teplotě 66°C.

  3. Uvařené maso nakrájíme na velmi tenké plátky. Osmahneme či otoustujeme ciabattu. Tu potřeme Hoisin omáčkou, poklademe plátky bůčku, přidáme rukolu, jarní cibulku, chilli papričky, majonézovou omáčku a zasypeme černými sezamovými semínky.

    Dobrou chuť!

    * Přístroj Sous Vide se používá na pomalé, zdravé vaření ve vakuu při konstantní nízké teplotě.

Video

LAHODNÝ BŮČEK
Líbil se Vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli!  

Produkty z receptu

Vepřová pečeně bez kosti

Více o produktu