Podzimní grilovačka u Bivoje
Kdo říká, že grilovat se dá jen v létě? Přijďte na podzimní grilovačku a zkuste třeba pečené vepřové koleno s křenem a hořčicí! Zima vám rozhodně nebude.
Kdo říká, že grilovat se dá jen v létě? Přijďte na
podzimní grilovačku a zkuste třeba pečené vepřové koleno s křenem a hořčicí! Zima vám rozhodně nebude.




Marinované vepřové koleno je připravované 12 hodin metodou sousvide. Podáváme s kváskovým chlebem, křenem a naší hořčicí.

Vepřové, do kterého dáváme srdce. Šťavnatost a příjemnou vůni si zachovává díky vaření metodou sousvide a ingrediencím od profíků z Hanzelka catering, kteří se starají také o jeho konečnou přípravu na ohni.

Použité hovězí maso, bourané našimi řezníky, pochází výhradně z českých chovů. Šťavnaté burgery z něj pak tvoří kolegové z Hanzelka catering. Staročeská slanina, kterou vyrábíme klasickou cestou suchého solení a dlouhým uzením na bukovém dřevě, dodává burgeru nezaměnitelnou chuť.
Zpět na články
Líbil se Vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli!